Technology software.

Producenten en bedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling embedded systems of besturingssoftware voor machines, apparaten en andere systemen, ondersteunen wij bij het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor de distributie, verwerking, presentatie en opslag van data.

Vakkundig ontwikkelen wij digitale oplossingen.

In de Industrie, de hightechindustrie voorop, zijn ambitieuze digitaliserings- doelstellingen geformuleerd. Samenwerking tussen afdelingen binnen bedrijven en bedrijven onderling is de sleutel tot succes. 

Samenwerking en kennis delen betekent concreet dat we altijd en overal toegang tot data willen hebben. Afkomstig van sensoren, meetapparatuur en productiemachines. Voor toepassingen zoals datamanagement, analyse, monitoring en visualisatie en ‘life’ optimalisatie van productprestaties door op basis van data-diagnose direct bij te sturen. Doordat ook fundamentelere engineeringinzichten worden verkregen, kunnen nog betere productversies worden ontwikkeld. 

De software engineers van Scenius werken daarbij als verlengstuk van de eigen ontwikkel- productie- en onderzoeksafdelingen en brengen specifieke expertise in om relevante data gebruikersvriendelijk, veilig, realtime en 24/7 toegankelijk te maken.

Naar predictief onderhoud.

Door de snellere toegang tot gegevens bij de bron wordt het onderhoud geoptimaliseerd en schuift op van correctief naar preventief of zelfs naar predictief onderhoud.

De snelheid van leren en handelen worden steeds belangrijkere kwaliteiten voor technologiebedrijven. Beter inzicht in het prestatievermogen van machines en apparaten, zet bovendien deuren open voor nieuwe business- en verdienmodellen.

Samen aan de slag.

Klinkt goed, maar wat is de eerste stap? Dat is gelukkig geen rocket science. We starten met een vrijblijvende verkenning van het beoogde toekomstbeeld en analyseren in volledige transparantie waar en hoe we elkaar kunnen versterken. Vervolgens brengen we de aanwezige computing-architectuur -en infrastructuur in kaart en benoemen we waarom, wat met de ‘real-world’- brongegevens dient te gaan gebeuren. Daarin nemen we mee zaken als decentralisatiegraad, tijdskritische processen, snelheden, bandbreedte, dataprivacy en -security.

Vraag vrijblijvend een sessie aan, met onze engineers.

Een van onze engineers neemt contact met jou op.

Proof of concept.

Als volgende stap stellen we user stories op en formeren we een backlog. Deze wordt geprioriteerd om eerst een demonstrator of proof of concept te realiseren. Deze vormt de basis voor een stap voor stap ontwikkeling richting het geschetste toekomstplaatje waar de fysieke systemen worden verbonden aan de cyber-wereld. Waar de realtime processen, de intermediaire services of transactieprocessen en de business processen, data uitwisselen, elkaar versterken en slimmer maken.

Vertrouwd werkveld.

Scenius herbergt een jarenlange ervaring met industriële en technische automatisering. Wat ons in staat stelt om met onze technische klanten mee te denken en ze verder te helpen. Helpen door de technische software en data te ‘verbinden’ met cloud-based expertises en software zoals backend, front-end, apps, integraties en security. Wij leggen ons toe op het ontwikkelen van bedrijfskritische, 24/7 beschikbare veilige software voor een werkveld waar ‘quality first’ en ‘no surprises’ regeren.