Nederland verduurzamen met innozaam

Scenius Astrix
  • Portal
  • Integratie

Innozaam levert een full serviceoplossing voor het terugdringen van CO2 bij particuliere huishoudens. Van advies, aanpassing van de woning tot en met onderhoud van de warmte-installaties. Een Nul-op-de-Meter-project dat wordt aangeboden in de vorm van een woonabonnement.

De uitdaging

Via automatisering wilde Innozaam o.a. de volgende doelen bereiken: geïnteresseerde woningbezitters moeten uiterst gemakkelijk een aanvraag kunnen indienen; advieshandelingen moeten snel, met hoge kwaliteit en vertrouwelijk kunnen worden afgehandeld. Door de voorziene groei was ook schaalbaarheid en beschikbarheid van de dienstverlening een belangrijke motivatie.

"Scenius heeft ons maatwerk geleverd waar we enorm blij mee zijn"

- Rick, Marketing IN3

De oplossing

Voor Innozaam heeft Scenius een applicatie geleverd die Innozaam in staat stelt om schaalbaar verduurzamingsprojecten op de rit te zetten en de progressie te monitoren.

Innozaam Public

Voor de voorkant hebben we een simpele maar effectieve WordPress pagina opgezet. Hierop kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over het concept en de voordelen.

De vragen

Op het verzoek van Innozaam hebben we vervolgens een Excel vragenlijst omgezet in een toegankelijk formulier. Hier kunnen klanten van Innozaam hun aanvraag indienen, een afspraak maken en de realisatie van hun project op eenvoudige wijze volgen. Een duidelijke feedbackfunctie voorziet de klant van het gevoel van progressie.

Beheer

Voor de medewerkers van Innozaam hebben wij ook een beheer portal opgezet. Hier kunnen zogenaamde ‘scouts’ ingepland worden en relevante documenten over projecten beheerd worden.

Simpel, strak en zeer effectief.