Scenius Heart

Over Scenius

Eén team, één taak. Wij geloven in een win-win samenwerking. Ons vakkundig team staat klaar voor jouw software uitdaging!

Groeiende vraag naar software

Je ziet een groeikans, een optie om slagvaardiger te worden, een nieuwe manier van klantenbinding, of een andere slimme innovatie en hebt daarvoor software nodig. Je staat dan voor de keuze; zelf doen of laten doen. Dat is echter nog niet zo’n makkelijke keuze als software-ontwikkelen niet de kernactiviteit van je bedrijf is.

De Scenius-formule

Om excellente software te kunnen ontwikkelen en elke dag beter te worden, beschikken we over een volledig toegespitste groei-omgeving voor software engineers. Met alles erop en eraan wat daarvoor nodig is. Hoe beter onze engineers worden, hoe krachtiger we jou kunnen helpen groeien.

In het verlengde daarvan creëren we met jouw bedrijf een win-win partnership. Een partnership waarin wij staan opgesteld als jouw eigen softwareteam. Met als doel dat je optimaal profiteert van de voordelen van een eigen softwareteam maar niet de zorgen daarvan hebt. We houden elkaar scherp en letten steeds op wat slimmer, sneller en goedkoper kan. We blijven speuren naar de beste fit tussen marktkans en technologie. Ons partnership leunt op een gedeelde visie, transparantie, vertrouwen en vriendschap.

Maak kennis met het Scenius team

NICK

Indy

DENNIS

willem

Daniel

MJ

Daniël

Mark

Rudi

Robin

Bas

Bastiaan

Imke

carl

Volg ons ook op social!

Wij creëeren een verfrissende groei-omgeving voor klanten en software engineers.

Elk bedrijf wordt een softwarebedrijf. Wordt meer-en-meer afhankelijk van de kwaliteit van haar software en haar data-intelligentie. Deze voorspelde trend wordt elke dag zichtbaarder. Wat echter ook zichtbaarder wordt, is dat de traditionele manieren van werken en samenwerken in softwareland – sterk gericht op ‘uurtje/factuurtje’ – meer en meer botst met wat nodig is voor de groei van ondernemingen en ondernemers.

Wij geloven dat dat anders kan!

Dit doen we zo:

Scenius Plus Sign

Meer software capaciteit voor je project(en)

We fungeren als (verlengstuk van) jouw software afdeling.

Scenius Heart

Specifieke kennis & kwaliteiten op maat

Je maakt gebruik van een team van specialisten.

Scenius Parentheses

Ontwikkeling van een software product

We helpen je met een passende oplossing voor je uitdaging.

Wat wij het liefste doen

Wij krijgen energie van toffe projecten en fijne samenwerkingen met klanten. Zo proberen we elkaar te versterken en beter te maken. Neem een kijkje in het werk waar we trots op zijn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij zijn altijd klaar voor een nieuw project!

Schroom niet om contact op te nemen dan bespreken we tijdens een kop koffie wat we voor elkaar kunnen betekenen.