Nederland verduurzamen met innozaam

Project samenvatting

Type
WEB-APP
Duur
2.5 maanden
Team
3 full-stack developers
Technologieën
asp .NET Core, aNGULAR, postgres

De Partner

Innozaam levert een full serviceoplossing voor het terugdringen van CO2 bij particuliere huishoudens. Van advies, aanpassing van de woning tot en met onderhoud van de warmte-installaties. Een Nul-op-de-Meter-project dat wordt aangeboden in de vorm van een woonabonnement. 

De Uitdaging

Via automatisering wilde Innozaam o.a. de volgende doelen bereiken: geïnteresseerde woningbezitters moeten uiterst gemakkelijk een aanvraag kunnen indienen; advieshandelingen moeten snel, met hoge kwaliteit en vertrouwelijk kunnen worden afgehandeld. Door de voorziene groei was ook schaalbaarheid en beschikbarheid van de dienstverlening een belangrijke motivatie.

de case study

Nederland verduurzamen met Innozaam.

Voor Innozaam heeft Scenius een applicatie geleverd die Innozaam in staat stelt om schaalbaar verduurzamingsprojecten op de rit te zetten en de progressie te monitoren.

Innozaam Public

Voor de voorkant hebben we een simpele maar effectieve WordPress pagina opgezet. Hierop kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over het concept en de voordelen.

De vragen

Op het verzoek van Innozaam hebben we vervolgens een Excel vragenlijst omgezet in een toegankelijk formulier. Hier kunnen klanten van Innozaam hun aanvraag indienen, een afspraak maken en de realisatie van hun project op eenvoudige wijze volgen. Een duidelijke feedbackfunctie voorziet de klant van het gevoel van progressie.

Beheer

Voor de medewerkers van Innozaam hebben wij ook een beheer portal opgezet. Hier kunnen zogenaamde ‘scouts’  ingepland worden en relevante documenten over projecten beheerd worden.

Simpel, strak en zeer effectief.

 

Neem contact op met scenius.

  • contact@scenius.nl
  • 040 369 0149
  • Collse heide 50C, Nuenen

Met plezier denken we met je mee over jouw idee, volgende groeistap of ander software-vraagstuk. Stuur ons even een bericht en de eerste stap is gezet!

  • contact@scenius.nl
  • 040 369 0149
  • Collse heide 50C, Nuenen