Even kennis maken met Vincent

Mijn naam is Vincent Muijtjens en ik woon in Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sporten en kijk ik graag naar films en series. Ook ben ik wel te porren om te gamen. Het afgelopen jaar heb ik bij Scenius stage gelopen in cyber security.

 

Waarom Scenius?

Tijdens het gesprek met Nick voor een afstudeerstage was het mij al vrij snel duidelijk dat Scenius een bedrijf is wat goed bij mij past. De informele sfeer die er heerst bij Scenius is precies wat mij aangetrokken heeft om mijn afstudeerstage hier te doen.

Wat ga je tijdens je stage doen?

Mijn afstudeerstage is om te onderzoeken hoe de toegang tot Kubernetes Clusters beter beveiligd kunnen worden ten opzichte van de huidige situatie. Het doel van het project is om de beveiliging te verhogen. Het leuke aan dit project is dat er verschillende invalshoeken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Momenteel ben ik bezig met het prototype op te bouwen waar de werking van de onderzochte technologieën in verwerkt zijn. Zo hoop ik bij te dragen aan een nog veiligere ontwikkelomgeving.

 

 

Ben jij ook op zoek naar een afstudeerstage?
Kijk dan snel even op de vacature pagina!

Meer weten of sparren?

Heb je inspiratie of ideeën gekregen na het lezen van dit artikel? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten via info@scenius.nl of bel ons op 040 369 0149.

Ook interessant

Even kennis maken met Nick

Ik ben Nick Heskes, techniekliefhebber en software ontwikkelaar bij Scenius.   Wat is mijn achtergrond? Voordat ik bij Scenius kwam werken, studeerde ik ICT &

Lees verder >