Even kennis maken met Nick

Ik ben Nick Heskes, techniekliefhebber en software ontwikkelaar bij Scenius.

 

Wat is mijn achtergrond?

Voordat ik bij Scenius kwam werken, studeerde ik ICT & Software Engineering bij Fontys Hogescholen. Naast mijn studie heb ik parttime relevante en waardevolle werkervaring opgedaan als software engineer. Opgegroeid in een omgeving tussen de IT’ers heb ik nooit een studie-oriëntatiebeurs bezocht. Vastberaden ben ik na de Havo binnengelopen bij de opleiding. Na een paar m³ chocopoederkoffie en heel veel projecten, ben ik afgestudeerd bij Fontys ICT & Cyber Security. Na mijn studie ben ik een periode in dienst gegaan bij mijn stagebedrijf om vervolgens Scenius te starten.

Waarom Scenius?

Als ontwikkelaar had ik steeds al het gevoel dat softwareontwikkeling efficiënter, leuker en beter kan. Samen met Carl Heskes zijn wij erop uitgegaan om deze realiteit te verwezenlijken. Kwaliteit moet en zal geleverd worden, maar laten we dat dan zo comfortabel en leuk mogelijk doen. Hoe we een IT’er vriendelijke cultuur ontwikkelen waar mensen zich prettig voelen en gefaciliteerd worden om kwaliteit te leveren, is echter lastig uit te leggen. Dus: kom gewoon eens langs en loop een rondje met mij mee, dan zie je al snel, wat ik bedoel. 

Wat doe ik bij Scenius?

Mijn passie en hobby is het leveren van waarde voor de klant en bij extensie voor de eindgebruiker. Veemde hobby, maar ik hoop stiekem dat onze klanten dit kunnen onderschrijven. Van requirements inventariseren, API calls ontwikkelen, me oneindig storen aan die ene Safari browser die alles onder elkaar weergeeft, tot aan Kubernetes clusters bootstrappen.

Als het met techniek te maken heeft en het lost problemen op, ben ik van de partij.

Wat zou je graag willen toevoegen bij Scenius?

We zijn bij Scenius nog opzoek naar nieuwe engineers. Dus voor de toekomst zie ik graag nieuwe collega’s met een hart voor de klant en passie voor IT. Als jij je ook kan vinden in mijn verhaal, geef me dan een belletje!

Meer weten of sparren?

Heb je inspiratie of ideeën gekregen na het lezen van dit artikel? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten via info@scenius.nl of bel ons op 040 369 0149.

Ook interessant