Even kennis maken met Daniël

Mijn naam is Daniël Migchels, ik woon in Eindhoven. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het maken van muziek. Ik bespeel al vanaf een jonge leeftijd elektrische gitaar. Op dit moment speel ik in diverse bands in de regio. Heb je me ooit ergens zien spelen?

Wat is mijn achtergrond?

Voordat ik bij Scenius kwam werken studeerde ik ICT & Software Engineering op Fontys Hogescholen. Naast mijn studie heb ik als parttimer relevante en waardevolle werkervaring opgedaan als software engineer bij verschillende bedrijven.

Waarom Scenius?

Na het afstuderen, is het tijd om op zoek te gaan naar je eerste fulltimebaan. Ik heb uiteindelijk voor Scenius gekozen omdat ze tijdens het sollicitatieproces meedachten met mijn wensen en ambities, voor nu en in de toekomst. Daarnaast heeft Scenius een frisse informele sfeer met veel young professionals, wat mij erg aanspreekt.

Wat doe ik bij Scenius?

Mijn taak bij Scenius is het onderzoeken, ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en onderhouden van features van onze klanten. Ik ben samen met mijn collega’s sterk in het efficient uitwerken van eisen & wensen. Ik merk dat kwaliteit erg centraal staat binnen Scenius. De kwaliteitscontrole is hoog en bijdragen aan het hoog houden van kwaliteit is een dagelijks terugkerende taak.

Wat zou je graag willen toevoegen bij Scenius?

Als software engineer bij Scenius wisselen we vaak van project. Zo blijft de kennis gespreid en wordt iedereen op hun beste kwaliteiten ingezet. Dit betekent dat je als engineer bij Scenius te maken hebt met verschillende code bases en domeinen. Om alle engineers een vliegende start te kunnen laten maken, doet Scenius veel om deze domeinen voor alle engineers snel en helder in kaart te brengen. In de toekomst wil ik bijdragen aan dit proces zodat kennis verspreid blijft en alle engineers snel kunnen beginnen aan de taken die voor klanten belangrijk zijn.

Meer weten of sparren?

Heb je inspiratie of ideeën gekregen na het lezen van dit artikel? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten via info@scenius.nl of bel ons op 040 369 0149.

Ook interessant

Even kennis maken met Nick

Ik ben Nick Heskes, techniekliefhebber en software ontwikkelaar bij Scenius.   Wat is mijn achtergrond? Voordat ik bij Scenius kwam werken, studeerde ik ICT &

Lees verder >