Waarom wij een verfrissende groei-omgeving voor klanten en software engineers hebben gecreëerd.

Iedereen wil software.

Je ziet een groeikans, een optie om slagvaardiger te worden, een nieuwe manier van klantenbinding, of een andere slimme innovatie en hebt daarvoor software nodig. Je staat dan voor de keuze; zelf doen of laten doen. Dat is echter nog niet zo’n makkelijke keuze als software-ontwikkelen niet de kernactiviteit van je bedrijf is.

Twee mogelijkheden.

Zelf doen

Kwaliteitssoftware ontwikkelen om het verschil te kunnen maken, vraagt de volle aandacht van een toegespitste organisatie. Tred houden met de vraag naar nieuwe toepassingen en de mogelijkheden van software en data wordt vooral voor de kleinere -en middenbedrijven een steeds lastigere opgave. Verergert door het groeiende tekort aan vakbekwame software engineers en de stijgende lasten voor het aantrekken, ontwikkelen en behouden van goede software ingenieurs. Daarnaast is het continu beschikken over state-of-art software ontwikkelomgevingen en -processen een vereiste voor het leveren van goede prestaties. Bovendien is software een ‘levend’ product. Het moet zich telkens aanpassen aan veranderingen in de marktvraag, regelgeving, hardware en andere technologieën.

Laten doen

Laat je de ontwikkeling van software over aan een softwarebedrijf, dan loop je mogelijk weer tegen andere hindernissen aan. De kosten, de stroperigheid om tot goede afspraken te komen, de starheid bij het tussentijds willen wijzigen van afspraken, het operationeel houden en het onderhoud. Maar ook de leveranciersafhankelijkheid die ontstaat. De vrijheid om op enig moment je ‘eigendom’ te claimen en over te stappen naar een andere leverancier of om de ontwikkeling toch zelf te gaan doen.

Elk bedrijf wordt uiteindelijk een softwarebedrijf.​

Elk bedrijf wordt een softwarebedrijf. Wordt meer-en-meer afhankelijk van de kwaliteit van haar software en haar data-intelligentie. Deze voorspelde trend wordt elke dag zichtbaarder. Wat echter ook zichtbaarder wordt, is dat de traditionele manieren van werken en samenwerken in softwareland – sterk gericht op ‘uurtje/factuurtje’ – meer en meer botst met wat nodig is voor de groei van ondernemingen en ondernemers.

Wij geloven dat dat anders kan!

Over ons

Scenius-formule

Om excellente software te kunnen ontwikkelen en elke dag beter te worden, beschikken we over een volledig toegespitste groei-omgeving voor software engineers. Met alles erop en eraan wat daarvoor nodig is. Hoe beter onze engineers worden, hoe krachtiger we jou kunnen helpen groeien.

In het verlengde daarvan creëren we met jouw bedrijf een win-win partnership. Een partnership waarin wij staan opgesteld als jouw eigen softwareteam. Met als doel dat je optimaal profiteert van de voordelen van een eigen softwareteam maar niet de zorgen daarvan hebt. We houden elkaar scherp en letten steeds op wat slimmer, sneller en goedkoper kan. We blijven speuren naar de beste fit tussen marktkans en technologie. Ons partnership leunt op een gedeelde visie, transparantie, vertrouwen en vriendschap.